fbpx

Plaatsen van keermuren en tuinafsluitingen

Structuur aanbrengen in uw tuin met keerwanden en afsluitingen

Een keermuur of keerwand is een (meestal) betonnen grond- of waterkerend kunstwerk. Door zijn gewicht en zijn brede voet brengt hij een grote standzekerheid. Ideaal voor de versteviging van taluds. De vochtvrije eigenschappen maakt dat deze structuren ook gebruikt worden bij de aanleg van zwembaden en zwemvijvers.

  • Samen bekijken we uw wensen en bespreken we de mogelijkheden.
  • Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen.
  • Dankzij ons eigen machinepark zorgen we voor een snelle en vlotte levering en uitvoering volgens afspraak
Contact Massaert bvbaVrijblijvende offerte aanvragen

Keerwanden of L-profielen, zo worden ze ook vaak genoemd, worden in de omgevingsaanleg vooral gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen. Indien je een erg hellende tuin hebt, kun je met behulp van de keermuren bv afzonderlijke plateaus aanleggen. Zo hoef je niet heel de tuin uit te graven. De keermuren zijn verkrijgbaar in variërende hoogten en lengten. Ze kunnen ten andere ook gebruikt worden als steun voor tuinafsluitingen met palen en draad.

 

Bij Massaert bvba hebben we ondertussen heel veel ervaring met het plaatsen van dergelijke betonnen elementen. Niet enkel voor het plaatsen van deze keermuren maar ook voor prefab buitentrappen, muurdekstenen en betonnen tuinafsluitingen bent u bij de experten van Massaert bvba aan het juiste adres.

 

Tuinafsluitingen met beton

Ook voor het plaatsen van afsluitingen kan u bij Massaert bvba terecht . Afsluitingen zijn er uiteraard in verschillende vormen. Je hebt zo standaard draadafsluitingen, draadafsluitingen met bovenbuis, draadafsluitingen met betonplaat en draadpanelen. Massaert heeft de nodige knowhow alleszins in huis.

Misschien weet u niet goed welk type kiezen. In dat geval nog even volgende opmerkingen.

  • Afsluitingen met de klassieke betonplaat zijn steviger want deze worden deels in de grond ingewerkt. Ze kunnen desgewenst ook de nodige privacy bieden. Tussen de betonpalen kan je bv houten schuttingsplanken gebruiken. Ook populair zijn schuttingen bestaande uit betonplaten met een decoratieve structuur. Onder meer een baksteen- en houtstructuur behoren tot de mogelijkheden.
  • Draadafsluitingen al dan niet gecombineerd met betonplaten of keermuren blijven ten andere een van de meest gekozen types. Op die manier behoud u het uitzicht, dat u eventueel later nog kan afdekken met zeil of klimop. Sowieso opteert u dan omwille van de stevigheid alleszins best voor een draadafsluiting met bovenbuis.

Realisaties Keerwanden en tuinafsluitingen

Massaert BVBA - Rioolproblemen voorkomen

Hardnekkige rioolproblemen

Beter voorkomen dan genezen!

Onze experten kunnen je bijstaan bij renovatie en nieuwbouw om ervoor te zorgen dat je nodeloze kopzorgen kan voorkomen dankzij het plaatsen van terugslagkleppen, rioolpompen, regenwatwerputten of infiltratieputten.

Vrijblijvend contact opnemen
Copyright © 2024 - massaertbvba.be - Algemene voorwaarden