fbpx

Plaatsen van fundering

Alle typen funderingen: gebonden of ongebonden, gewapend of ongewapend

Een fundering maken of storten is in feite noodzakelijk bij alle constructies of gebouwen. Wanneer u van plan bent een aanbouw of verharding te plaatsen is een goede fundering altijd essentieel.

  • Jarenlange ervaring met diverse vormen van funderingsaanleg
  • In-time levering en verwerking van de materialen met eigen transport
  • Gebruik van zorgvuldig gekozen en bestudeerde grondstoffen
Contact Massaert bvbaVrijblijvende offerte aanvragen

Een sterke fundering voor renovatie of nieuwbouw

De dikte, het aantal lagen en het type van de fundering bepalen we in functie van de draagkracht van de ondergrond en de belasting die de fundering zal moeten dragen.  U kan alleszins rekenen op Massaert bvba voor het kiezen van de juiste fundering i.f.v. van uw plannen. We hebben ervaring met het plaatsen van funderingen voor tuinhuizen, tuinmuren, opritten, wegen, terrassen, parkings, garages, fietsboxen e.a.. Indien u beschikt over een lastenboek zullen we ons natuurlijk hier aan houden. Massaert bvba heeft ervaring met elke soort fundering volgens het typebestek SB 250.

 

Bespaar door te combineren met een nieuwe afvoer

De aanleg van een nieuwe oprit, terras, garage is ook vaak het ideale moment om te combineren met werken ifv een gescheiden waterafvoer en hemelwaterinstallatie, dit is een specialiteit van Massaert bvba. Hiervoor kan u dus uiteraard ook bij ons terecht.

 

Realisaties Plaatsen van fundering

Massaert BVBA - Rioolproblemen voorkomen

Hardnekkige rioolproblemen

Beter voorkomen dan genezen!

Onze experten kunnen je bijstaan bij renovatie en nieuwbouw om ervoor te zorgen dat je nodeloze kopzorgen kan voorkomen dankzij het plaatsen van terugslagkleppen, rioolpompen, regenwatwerputten of infiltratieputten.

Vrijblijvend contact opnemen
Copyright © 2024 - massaertbvba.be - Algemene voorwaarden